FACEBOOK OGLAŠEVANJE  POVPRAŠEVANJE / KONTAKT
 

FACEBOOK NAGRADNE IGRE IN NATEČAJI

Facebook nagradne igre, promocije in natečaji so odličen način za gradnjo podatkovnih baz, gradnjo odnosov z vašimi oboževalci, vpletanje oboževalcev (engagement) in nagrajevanje zvestobe.


Kakšne nagradne igre izvajamo

Zaupajte nam kaj želite z nagradno igro doseči, svetovali vam bomo in našli pravo rešitev za vas. Naša ekipa uporablja različne aplikacije in programske rešitve, ki jih personalizira in prilagodi za vaša potrebe, kot tudi snuje in razvija rešitve po meri. Kampanjo bomo izvedli celostno (oblikovanje besedila, oblikovanje grafik, priprava pravil, poročilo, zbiranje baze, analiza).

Pri izvajanju nagradnih iger se osredotočamo na aktivne Facebook uporabnike in se izogibamo t.i. "lovcem na nagradne igre" z navideznimi Facebook uporabniškimi računi.

Najbolj pogoste oblike Facebook nagradnih iger

Klasično nagradno igro
Postavite nagradno vprašanje in sodelovanje pogojite z izpolnitvijo kontaktnega obrazca. Tako zbirate kvalitetne podatke za poznejšo obdelavo.

Foto natečaj
Določite temo natečaja in Facebook uporabniki bodo za sodelovanje nalagali svoje fotografije in se potegovali za nagrade. Za sodelovanje je potrebno oddati svoje podatke. Sodelujoči zbirajo glasove in tako skrbijo za promocijo vaše nagradne igre.

Nagradni kviz
FB uporabniki se skozi nagradni kviz spoznajo z vašim izdelkom, podjetjem, nagradno igro. Postavite vprašanja in ponudite a, b, c odgovore.

Glasovanje za najboljši izdelek
Naj vaši oboževalci z glasovanjem izberejo kateri izdelek želijo v posebni ponudbi in kakšna naj bo cena.

FB Offer kampanjo
Ustvarimo ponudbo z uporabo rešitve FB offer in jo ponudimo vašim oboževalcem. Nagradite njihovo zvestobo s ponudbo, ki je vidna le na Facebooku.

Drugo
Kontaktirajte nas, pogovorili se bomo o vaših željah in našli primerno rešitev za vas.

Zakaj je priporočljivo tudi oglaševati vse aktivnosti.

Z oglaševanjem vaših aktivnosti lahko ciljamo natančno tiste FB uporabnike, ki si jih vi želite. Za razliko od natečajev po principu "všečkaj-komentiraj-deli" bomo k sodelovanju vabili aktivne FB uporabnike in za vas pridobili bolj kvalitetne kontakte.  

 

ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV IZ FACEBOOKA NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Facebook strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna