FACEBOOK OGLAŠEVANJE  POVPRAŠEVANJE / KONTAKT
 

STE NOVI PRI FACEBOOK OGLAŠEVANJU?

Kaj je Facebook in Facebook oglaševanje?

Facebook je najbolj razširjen družabni spletni medij in ena najbolj zmogljivih oglasnih platform. Facebook uporabniki vsakodnevno uporabljajo Facebook na svojih pametnih mobilnih napravah in računalnikih da ostanejo v stikih s prijatelji, družino in so redno obveščeni o novostih svojih priljubljenih blagovnih znamk, znanih osebnosti, glasbenikov... Med seboj delijo nasvete, vtise, opozorila in so redno obveščeni o novostih. Postal je nepogrešljiv medij in orodje tako za fizične osebe, kot za podjetja.

Facebook je edinstvena platforma za predstavitev vašega posla in vzpostavitev dvosmerne komunikacije z vašimi obstoječimi in novimi kupci. Vi poznate vaše posel in ne glede na velikost ali vrsto vašega posla lahko takoj pričnete graditi vašo prisotnost na Facebooku. Facebook pozna vaše kupce, ki vsakodnevno uporabljajo ta medij za različne stvari in s pomočjo zmogljive poslovne platforme Facebook združuje posel in ljudi. Facebook marketing vam pomaga graditi vezi z vašimi kupci, in pri pridobivanju novih strank.

Kdo je na Facebooku?

Kdo pa ni? Facebook je že od leta 2008 najhitrejše rastoči družabni medij in ima že skoraj 1,5 milijarde uporabnikov. Na Facebooku se predstavlja že več kot 35 mio podjetij. Facebook pozna uporabnike in vam omogoča izredno natančno ciljanje geografsko, demografsko in interesno. Izmed vse oglasnih medijev je Facebook edini, ki ima toliko podatkov o svojih uporabnikih in vam omogoča tako natančno ciljanje.

Za koga je primerno in katere cilje lahko dosegam?

Facebook je primeren za vse vrste poslov in velikosti podjetij brez omejitev. Obstajajo dejavnosti in izdelki, ki ji ni možno oglaševati na Facebooku med katere spadajo npr.: alkoholne pijače, orožje, zdravila, tobačne izdelke, prehranska dopolnila, izdelke za odrasle, igre na srečo, storitve za zmenke, spletne igralnice in podobno.

Facebook omogoča kampanje z namenom doseganja sledečih ciljev:
  • povečanje števila oboževalcev na Facebook strani,
  • povečanje dosega objav na Facebook strani,
  • večanje obiska na vaši spletni strani/trgovini,
  • večanje konverzij in prodaje v spletni trgovini
  • promocija dogodkov,
  • ogledi video vsebin/oglasov,
  • promocija aplikacij - prenos aplikacije,
  • večanje vpletenosti v aplikaciji


Ali pri Facebook oglaševanju sploh potrebujete našo pomoč?

Facebook je platforma, ki se nenehno izboljšuje in spreminja in zato zahteva veliko poznavanja medija. Z optimizacijo Facebook oglaševalske kampanje, rednim spremljanjem statistike in prilagajanjem cen glede na trenutno stanje na trgu, vam pri PovečajObisk.si omogočamo, da za vaš vložen oglaševalski denar iztržite največ. Pri nas se kampanj, kjer prihodek ni zagotovljen, ne lotevamo, zato predhodno preverimo smiselnost oglaševalske kampanje. Pomagamo vam izbrati prave ciljne skupine, vsebine in sestaviti optimiziran oglas, ki bo na Facebooku bil izjemno učinkovit.


Vašo oglasno kampanjo prepustite našim Facebook strokovnjakom!
 
Naslednji korak?

Ko izpolnite obrazec za povpraševanje vas bodo naši svetovalci  poklicali. Za vas bomo pripravili optimalno rešitev. PovečajObisk.si vam omogoča fleksibilnost. Vsako oglaševalsko kampanjo lahko precizno usmerimo na tisti tržni segment, ki je za vaš posel najbolj dobičkonosen. Paketi oglaševanja so lahko klasični ali fleksibilni.

ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV IZ FACEBOOKA NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Facebook strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna