FACEBOOK OGLAŠEVANJE  POVPRAŠEVANJE / KONTAKT
 

ZAKAJ IZBRATI POVEČAJOBISK.SI?

  • Ker želite s pomočjo Facebooka dosegati vaše poslovne cilje.
  • Ker želite obiskovalce, ki bodo postali vaši kupci.
  • Ker želite pridobiti nove kontakte za vaše tržnike.
  • Ker želite izgraditi obsežen seznam e-poštnih naslovov ali prodati še več!
  • Ker želite povečati prepoznavnost vaše znamke?

Facebook kampanja bo s kvalitetnimi oglasi in natančnim ciljanjem pritegnila potencialne kupce - torej takšne, ki se resnično zanimajo za vaše storitve ali izdelke.


8 razlogov za oglaševanje z nami
 
Ne trdimo, da Facebook oglasne kampanje ali Facebook prisotnosti ne morete zgraditi sami ali da se tega ne morete naučiti. Virov na spletu je veliko.
Trdimo pa, da nimate potrebnega časa, da bi se s tem ukvarjali, saj morate voditi vaš posel. Nerealno je pričakovati, da boste sami bili strokovnjaki na vseh področjih, ki so potrebna za uspešno delovanje vašega posla.
Tudi računovodstva ne delate sami, mar ne? :)1.

Poznamo Facebook

Ni tako lahko in preprosto kot sprva zgleda. Facebook se konstantno razvija, nadgrajuje in spreminja. Vsakodnevno smo v toku s spremembami, jih spremljamo in vemo kaj je za vaš posel najbolje. Svetovali vam bomo le tiste rešitve, ki lahko pomagajo pri doseganju vaših ciljev in povrnitvi investicije v oglasno kampanjo.

2.

Imamo bogate izkušnje

Za naše naročnike redno izvajamo oglasne kampanje in gradimo prisotnost na Facebooku. To počnemo tako na domačem kot na svetovnem trgu. Izvedli smo že na stotine kampanj in vzpostavili večje število Facebook strani. Na podlagi izkušenj lahko svetujemo kaj je najbolje za vaš posel.

Svoje znanje redno delimo tudi na izobraževanjih, kjer podjetnike učimo o različnih področjih Facebooka.


3.Poznamo digitalni marketing
Družba Spletnik deluje že 10 let in na enem mestu nudimo vse storitve s področja digitalnega marketinga. Zaupa nam in naše storitve uporablja že preko 1.500 naročnikov. Nismo "one man band" in na naši brezplačni telefonski številki boste vedno lahko stopili v stik z nami.
Če presodimo da Facebook ni pravi medij za vas, vam bomo svetovali kakšno drugo rešitev.
Če

4.Optimalen izkoristek vaše investicije
Naši strokovnjaki redno spremljajo vašo kampanjo in skrbijo. da bo vaša investicija optimalna. Spremljamo konkurenco, delovanje posameznih oglasnih skupin, oglasov, konkurenco, cene, sezonske spremembe in skrbimo za kampanjo, medtem ko se vi posvečate stvari, ki jo najbolje poznate - vašemu poslu.

5.Izdelava privlačnih vsebin
Poiznamo Facebook, poznamo Facebook uporabnike in pripravili bomo takšna oglasna sporočila, ki bodo skladna s cilji kampanje in specifiko ciljanja. V sklopu kampanje bomo kreirali večje število oglasov in testirali tako dolgo, dokler ne najdemo tistih, ki so pri ciljni javnosti najbolje sprejeti in dosegajo zastavljene cilje.

6.Svetovanje
Analizirali bomo vašo spletno in Facebook stran in vam svetovali o priporočljivih spremembah, nadgradnjah in usmeritvah.

7.Napredna orodja
Pri pripravi in vodenju kampanj poleg vsem razpoložljivim uporabljamo napredna orodja. Znamo uporabljati rešitve za napredno ciljanje (custom audiences)  in vzpostaviti merjenje uspešnosti kampanj. Znamo svetovati tudi bolj naprednim zahtevam.


8.Brez kreditnih kartic
Za oglaševanje ne potrebujete oglasnega računa, kreditnih kartic, skrbeti za račune in podobno. Za vašo kampanjo prejmete le en račun od našega podjetja in ta zajema storitev v celoti..


Pričnite graditi uspešen prodajni kanal na spletu z nami!

Preverite pakete oglaševanja


ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV IZ FACEBOOKA NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Facebook strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna