Storitev PovečajObisk.si izvajamo po ustaljenem, preverjenem postopku:


Analiza vaše Facebook in spletne strani


Na podlagi analize vaše Facebook in spletne strani ter vaše ponudbe storitev ali izdelkov, skupaj določimo cilje, ciljne javnosti in načine za merjenje. V sklopu analize vam svetujemo kaj je na vaših Facebook ali spletni strani potrebno spremeniti. Če Facebook strani še nimate, jo lahko mi za vas vzpostavimo.

Facebook stran je osnova vaše prisotnosti na FB in nujno potrebna za izvedbo kvalitetne oglasne kampanje.Definiramo cilje in izberemo ciljne skupine


Pogovorimo se kaj so cilji vaše Facebook kampanje in definiramo značilnosti ciljne skupine.  Določili bomo geografske, demografske, interesne in druge značilnosti in vam povedali koliko FB uporabnikov ustreza vašim kriterijem.

S pomočjo FB kampanje lahko dosegamo sledeč cilje:
- Pripeljemo obiskovalce na vašo spletno stran/trgovino,
- Večamo število oboževalcev na FB strani,
- Promoviramo vaše objave na FB Strni,
- Večamo prodajo in merimo konverzije,
- Promoviramo dogodke,
- Promoviramo FB ponudbe (FB offer),
- Promoviramo prenose mobilnih aplikacij in večamo vpletenost


Ustvarimo oglasno kampanjo


Pripravimo vabljive in optimizirane oglase, skladno s cilji in ciljnimi javnostmi. Vzpostavimo merjenje uspešnosti in določimo umestitve oglasov - news feed mobile, news feed desktop, oglasi na desni strani, Facebook mreža mobilnih aplikacij.
Vaši oglasi se prikazujejo Facebook uporabnikom


Vašo ciljno javnost skušajo doseči različna podjetja. Najbolj izpostavljeni bodo vedno oglasi tistega podjetja, ki je ima vsebinsko najbolje pripravljene oglase in je pripravljen ponuditi najvišji znesek za posamezni klik na oglas. V ta namen vašo kampanjo dnevno optimiziramo. Skrbimo za optimalno izpostavljenost vaših oglasov in za ekonomično porabo vaših sredstev.


Uporabnik klikne vaš oglas in uresničujemo vaše cilje


Ko Facebook uporabnik klikne na vaš oglas, dosegamo tako cilje ki smo si jih zastavili, kot tudi poskrbimo za viralno distribucijo sporočila. Zaradi dobro načrtovane kampanje bodo FB uporabniki pridobili želeno informacijo o izdelkih ali storitvah na vaši Facebook ali spletni strani in oddali naročilo ali vzpostavili kontakt z vašim podjetjem.


Učinek spremljate na vaši Facebook strani


Ker se Facebook oglasi prikazujejo v povezavi z vašo Facebook stranjo, boste nekatere učinke kampanje lahko spremljali skoraj v realnem času s pomočjo analitičnega orodja Page insights.


Ob zaključku kampanje prejmete izčrpno poročilo


Ob koncu kampanje vam naši Facebook svetovalci pripravijo obsežno poročilo vaših oglaševalskih rezultatov, s pomembnimi informacijami o številu doseženih FB uporabnikov, profilu doseženih uporabnikov, klikih na oglase, CTR, številu konverzij in ostalimi podatki. Hkrati pripravijo predloge za izboljšanje vašega prodajnega procesa in nastopa na Facebooku.
Vas zanima kateri paket Facebook oglaševanja je za vaš posel najprimernejši?

Preverite pakete oglaševanja