FACEBOOK OGLAŠEVANJE  POVPRAŠEVANJE / KONTAKT
 

KAKO DELUJE OGLAŠEVANJE NA FACEBOOKU

Storitev PovečajObisk.si izvajamo po ustaljenem, preverjenem postopku:


Analiza vaše Facebook in spletne strani
Na podlagi analize vaše Facebook in spletne strani ter vaše ponudbe storitev ali izdelkov, skupaj določimo cilje, ciljne javnosti in načine za merjenje. V sklopu analize vam svetujemo kaj je na vaših Facebook ali spletni strani potrebno spremeniti. Če Facebook strani še nimate, jo lahko mi za vas vzpostavimo.

Facebook stran je osnova vaše prisotnosti na FB in nujno potrebna za izvedbo kvalitetne oglasne kampanje.Definiramo cilje in izberemo ciljne skupine
Pogovorimo se kaj so cilji vaše Facebook kampanje in definiramo značilnosti ciljne skupine.  Določili bomo geografske, demografske, interesne in druge značilnosti in vam povedali koliko FB uporabnikov ustreza vašim kriterijem.

S pomočjo FB kampanje lahko dosegamo sledeč cilje:
- Pripeljemo obiskovalce na vašo spletno stran/trgovino,
- Večamo število oboževalcev na FB strani,
- Promoviramo vaše objave na FB Strni,
- Večamo prodajo in merimo konverzije,
- Promoviramo dogodke,
- Promoviramo FB ponudbe (FB offer),
- Promoviramo prenose mobilnih aplikacij in večamo vpletenost


Ustvarimo oglasno kampanjo
Pripravimo vabljive in optimizirane oglase, skladno s cilji in ciljnimi javnostmi. Vzpostavimo merjenje uspešnosti in določimo umestitve oglasov - news feed mobile, news feed desktop, oglasi na desni strani, Facebook mreža mobilnih aplikacij.
Vaši oglasi se prikazujejo Facebook uporabnikom
Vašo ciljno javnost skušajo doseči različna podjetja. Najbolj izpostavljeni bodo vedno oglasi tistega podjetja, ki je ima vsebinsko najbolje pripravljene oglase in je pripravljen ponuditi najvišji znesek za posamezni klik na oglas. V ta namen vašo kampanjo dnevno optimiziramo. Skrbimo za optimalno izpostavljenost vaših oglasov in za ekonomično porabo vaših sredstev.


Uporabnik klikne vaš oglas in uresničujemo vaše cilje
Ko Facebook uporabnik klikne na vaš oglas, dosegamo tako cilje ki smo si jih zastavili, kot tudi poskrbimo za viralno distribucijo sporočila. Zaradi dobro načrtovane kampanje bodo FB uporabniki pridobili želeno informacijo o izdelkih ali storitvah na vaši Facebook ali spletni strani in oddali naročilo ali vzpostavili kontakt z vašim podjetjem.


Učinek spremljate na vaši Facebook strani
Ker se Facebook oglasi prikazujejo v povezavi z vašo Facebook stranjo, boste nekatere učinke kampanje lahko spremljali skoraj v realnem času s pomočjo analitičnega orodja Page insights.


Ob zaključku kampanje prejmete izčrpno poročilo
Ob koncu kampanje vam naši Facebook svetovalci pripravijo obsežno poročilo vaših oglaševalskih rezultatov, s pomembnimi informacijami o številu doseženih FB uporabnikov, profilu doseženih uporabnikov, klikih na oglase, CTR, številu konverzij in ostalimi podatki. Hkrati pripravijo predloge za izboljšanje vašega prodajnega procesa in nastopa na Facebooku.
Vas zanima kateri paket Facebook oglaševanja je za vaš posel najprimernejši?

Preverite pakete oglaševanja

ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV IZ FACEBOOKA NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Facebook strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna